Ricochet

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

1 - Ahsen dolap ürünlerini uzun yıllar kullanabilirmiyim ?

Cevap : Ahsen olarak yapmış olduğumuz işlerimizde kaliteyi en ön planda tutmaktan vazgeçmiyoruz. Ahsen ürünlerini yıllarca güven içerisinde kullanabilirsiniz..

2- Projelendirme Aşamalarından herhangi bir ücret talebiniz oluyor mu ?

Cevap : Keşif ve 3 boyutlu projelendirme aşamalarından hiç bir şekilde bir ücret talep etmiyoruz.

3- Çevre İllere hizmet veriyor musunuz ?

Cevap : Bölgesel bir Firma olarak yakın illere hizmetlerimiz bulunuyor.

4- Kaç Gün içerisinde İş teslimi yapıyorsunuz ?

Cevap : En geç 25 gün içerisinde proje teslimi gerçekleştirebiliyoruz.Ancak proje bazlı çalıştığımız için teslim süresi değişiklik gösterebiliyor.

5- İstedğimiz Herhangi bir projeyi evime uygulayabilir misiniz ?

Cevap : Hayalinizde ki projeleri evinize taşımak bizim öncelikli görevimiz.İstediğiniz herhangi bir projeyi isteklerinize uygun olarak yeniden şekillendirebiliyoruz.

6- Beyaz Eşya satışınız var mı ?

Cevap : Sadece Mutfak gereçleri olarak elektronik eşya satışlarımız mevcut..

7- Showroomunuzu görme imkanımız var mı ?

Cevap : Kadınana caddesi Anbaryolu'nda ki Showroom'umuzu saat 09.00 - 19:30 saatleri arasında pazar günleri hariç istediğiniz zaman görebilirsiniz..

8- Satmış olduğunuz ürünlerde garanti kapsamınız ne kadar ?

Cevap : Ürünlerimizde garanti kapsamımız 2 yıldır.Eelektronik ürünlerde +2 yıl daha garanti sürenizi uzatabilirsiniz.

9- Satışını yaptığınız Parkeler hemen çizilir mi ?

Cevap : Firmamız bünyesinde satışını ve uygulamasını yaptığımız parkeler class 32 ve class 31 olan , 8 mm kalınlıklı , çizilmeye karşı dayanıklı ofis ve mağaza kullanımı İçin uygun olan parkelerdir.